1-) Oyunda Kesinlikle Anne-Baba Gibi Kutsal Varlıklara Küfür Etmek Yasaktır,Cezası Mutedir.
2-) Gmlere Yapılan Her Türlü Küfür,Hakaret vs. Banned Sebebidir.
3-) Czde Sekmek Yasaktır.Eğer Birisi Cz de Sekiyorsa Öncelikle Uyarılır Fakat Sekmeye Hala Devam Ediyorsa Banned Yer.
4-) Gmlere Pm Attığınızda Sabırla Bekleyin,Eğer Hemen Cevap Gelmediyse Başka Bir Arkadaşınızın Sorununu Çözmeye
Çalışıyordur.Gmler Asla Umursamazlık Yapmaz.İmkan Olduktan Sonra Her Pm ye Cevap Verilir.
5-) Slot Kavgaları,Ks vb. Konularda Banned Söz Konusu Değildir.Neticede Bunlarda Oyunun Birer Parçalarıdırlar.
6-) Gmler Userlara Hiç Ama Hiçbir Şekilde Yardım Etmez.Gm Den Yardım İsteyenlerin Pmleri Dikkate Alınmayacaktır.
7-) Gmler Asla Sizden İD-Pass İstemez Kimseye Hiçbir Şekilde İD-Pass Vermeyiniz.
8-) Her Türlü Npt Banned Sebebidir Eğer Gm Tatmin Olursa Sadece Np Sıfırlamaylada Kurtarabilirsiniz
9-) Moradonda Uzun Süreli Flood Yapmak Yasaktır,Cezası 1 Saat Mutedir.
10-) Upgrade Oranları Ve Drop Listesi Gibi Konularda Gmlere Atılan Mesajlar Dikkate Alınmayacaktır.Hepsi Forumda Mevcuttur.
11-) Serverda Kesinlikle Edit Satışışı Gmlik Alımı Vs. Yoktur Bu Konuda Pm Atmayınız.
12-) Şimdilik Kurallarımız Bunlardır Kurallara Kesinlikle Uyunuz.İlerleyen Zamanlarda Yeni Kurallarda Eklenilebilir O Yüzden Bu Konuyu Devamlı Takip Etmeye Çalışınız Sonra Ben Bu Kuralı Görmedim Duymadım Vs. İstemiyoruz.